23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vi har fundet vores nye kollega.

Her er Dieter Egedal Pehrson Jensen (til højre), som netop er blevet en del af vores team. Dieter er ansat som vores nye indkøbschef.

Dieter vil komme til at styre og styrke vores indkøbsafdeling. Dieter vil også indgå i et tæt samarbejde med vores anden indkøbschef Per (til venstre), som flytter til Kina i foråret for at udvide og skabe en mere direkte alliance mellem Necas og vores Asien-netværk.

Dieter har flere års erfaring fra elektronikbranchen, hvor han har arbejdet inden for Supply Chain og Produktionsledelse.

Dieter har været i firmaet siden den 10. februar, og han er klar til at overkomme alle de udfordringer, der følger med jobbet:

”Jeg har nu haft den første arbejdsuge i Necas, og jeg har kun haft positive oplevelser hele vejen igennem. Jeg er blevet taget rigtig godt imod af alle medarbejdere i organisationen, hvilket har gjort det meget nemt for mig at komme i gang med arbejdet. Mine første indtryk af Necas er, at det er en virksomhed, der har en stærk kultur, høj anciennitet og en høj arbejdsglæde, hvilket gør min egen motivation til at performe endnu større.

Jeg er ansat i en strategisk vigtig stilling som indkøbschef og ved, at der er høje forventninger til mig, hvilket jo er meget naturligt, når hele elektronikbranchen er ramt af mangel på komponenter. Så mine forventninger er, at der bliver rigtig travlt langt ud i fremtiden, hvor to dage ikke er ens, og som jeg glæder mig til at kaste en masse energi efter.” 

Vi ser frem til et lang og tæt samarbejde med Dieter.

Velkommen på holdet!

Necas A/S
Juelstrupparken 9
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71184617
P nummer: 1002337214

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031