23948sdkhjf
Del siden
Annonce

5121 IEC C14 Apparatstik med indgangsfilter

SCHURTER lancerer en ny og meget kompakt filterserie med 5121 apparatstik med indgangsfilter.

En IEC C14 indgang omringes af et lukket metalhus og afskærmer derved effektivt indgangsspændingen. Den nye filterserie fås som standard eller medicinsk teknologi-version til en nominel strøm på op til 10 A / 15 A med wire-tilslutninger.

Indgangsspændingen udgør ofte en kritisk åbning i huset. Forstyrrelser via strømkabler og radiointerferens, der sendes igennem åbningen, kan komme ind eller ud af huset. Den nye filterserie for apparatstik 5121 tilbyder en meget kompakt løsning for at forhindre interferens.

Anvendelser

Den nye filterserie er særligt egnet til applikationer med meget små installationsdybder, der kræver højfrekvensfiltrering af indgangsspændingen samtidig. 5121 apparatstik med indgangsfilter afskærmer pålideligt højfrekvent interferens, der ledes gennem kabler eller udsendes takket være en fuldstændigt lukket metalskjold og kondensatorer. Forstyrrelser i det lavere frekvensområde kan pålideligt dæmpes med yderligere kondensatorer og choke-induktorer på printpladen. Især forstyrrelser i lavfrekvensområdet <10 MHz ledes hovedsageligt gennem kablerne, hvilket betyder, at filterkomponenterne ikke nødvendigvis behøver at være placeret ved indgangsspændingen og blot kan placeres på printpladen. SCHURTER tilbyder et bredt udvalg af strømkompenserede og lineære choke-induktorer til dette formål. Typiske applikationer er medicinsk, laboratorie-, audio- og videoudstyr samt industrielle systemer.

Flere monteringsversioner

Den nye filterserie fås i tre monteringsversioner: Skruefastgørelse fra forsiden med plastflange, skruefastgørelse fra forsiden eller bagsiden med metalflange og snap-in fastgørelse fra forsiden. Alle varianter garanterer optimal elektrisk kontakt af monteringspanelet takket være den brede metalflange. Det lukkede filterhus fungerer som optimal afskærmning af indgangsspændingen.

Godkendelser

5121 serien er certificeret til strømme op til 10 A / 250 VAC i henhold til IEC og 15 A i henhold til UL/CSA ved 125/250 VAC. Den har ENEC-, CQC- og cURus-godkendelser. Læs databladet for mere information

Hvis du er interesseret i mere information eller hvis du har et spørgsmål at diskutere, så hjælper vi dig gerne.

Besøg vores hjemmeside eller kontakt os.

SCHURTER Nordic

Sandsborgsvägen 50

122 33 Enskede

Sverige

 

+46 (0)8-447 35 60

info.se@schurter.com

Schurter.com

Schurter Nordic AB
Sandborgsvägen 50
122 33 Enskede
Stockholms stad
Sverige
CVR nummer: SE5562098482

Send til en kollega

0.032