23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Smart Connectors DS11 og DT31: De første smarte produkter fr

SCHURTER præsenterer de første produkter i den nye Smart Products serie.

Smart Connector DS11

SCHURTER lancerer en verdensnyhed med den interne Smart Connector DS11: en intelligent stikforbindelse, som kan installeres som en power entry-modul i elektroniske enheder og systemer. Udstyrs- og enhedsproducenter kan dermed tilbyde deres kunder omfattende yderligere funktioner på ingen tid - uden omkostningsfuldt udviklings- og ingeniørarbejde.

Smart Connector DT31

Den nye DT31 er en ekstern plug-and-play smart stikforbindelse, som kan tilsluttes og ombygges til eksisterende enheder hurtigt og uden installation. Fordelen ved denne stikforbindelsesvariant er, at den kan tilsluttes en eksisterende enhed hurtigt og uden installation. Da brugere kan forbinde eksisterende enheder hurtigt og billigt med den stikbare DT31, er den ideel til overvågning af brugen og forbruget af eksisterende enheder. På hospitaler kan teknisk personale f.eks. bruge Smart Connector DT31 til nøjagtigt at overvåge driftstiden for eksisterende medicinske enheder og dermed bestemme, hvor ofte enhederne er i brug.

Begge stikforbindelser i det nye SCHURTER Smart Products-sortiment har en WLAN-forbindelse. Den interne DS11 har også en seriel interface til direkte tilslutning til hostenheden. Begge Smart Connectors er IEC-60320 kompatible.

Smart Ecosystem fra SCHURTER

Med lanceringen af deres Smart Products bryder SCHURTER nye grænser. De intelligente Smart Connectors er ikke blot elektroniske komponenter, men en del af et omfattende, cloud-baseret software system. Brugere kan få adgang til deres Smart Products via det nye Smart Ecosystem fra SCHURTER. Cloud-tjenesterne er gratis og inkluderet i leveringsomfanget for både DS11 og DT31. Afhængigt af kundens krav tilbyder SCHURTER også fire yderligere softwarepakker med udvidede funktioner. Begge Smart Connectors kan tilgås via Smart Connector App.

Applikationer

Begge nye Smart Connectors er overbevisende, ikke kun fordi de er nemme at installere, men også på grund af deres alsidige funktioner. Smart Products kan f.eks. anvendes til at overvåge energiforbruget af elektroniske enheder og udstyr. Planlægning af forebyggende vedligeholdelsesintervaller og flådeadministration af elektriske enheder bliver også mere effektive og lettere med de intelligente nye Smart Products. Både DS11 og DT31 er velegnede til overvågning og visualisering af processer. Mulighederne er næsten ubegrænsede.

Hvis du er interesseret i mere information eller hvis du har et spørgsmål at diskutere, så hjælper vi dig gerne.

Besøg vores hjemmeside eller kontakt os.

SCHURTER Nordic

Sandsborgsvägen 50

122 33 Enskede

Sverige

 

+46 (0)8-447 35 60

info.se@schurter.com

Schurter.com

Schurter Nordic AB
Sandborgsvägen 50
122 33 Enskede
Stockholms stad
Sverige
CVR nummer: SE5562098482

Send til en kollega

0.033