23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Develco udvikler jeres nye elektronikprodukter

I +30 år har Develco udviklet robuste teknologiprodukter med elektronik – Skal vi også udvikle jeres nye elektronikprodukter?

Vi har en meget bred erfaring inden for udvikling af produkter med hardware og embedded software. Vores kvalitetsfokus sikrer robuste elektronikløsninger, der er designet til massefremstilling og kan modsvare de miljøpåvirkninger og brugsmønstre, som de udsættes for. 

Ønsker I at komme hurtigt i gang med udviklingen af jeres nye elektronikprodukter, så tager vi gerne udgangspunkt i kendte moduler som f.eks. Raspberry Pi, ESP32, Variscite eller lignende. Gennem årene har vi udviklet mange forskellige produkter - lige fra enkle design til avancerede kredsløb med både analog og digital elektronik. I dag indgår mange elektronikprodukter i Internet of Things IoT løsninger til dataopsamling af virksomhedens vigtige data. 

Vi er klar til at udvikle jeres spændende produktideer til nye elektronikprodukter og tager gerne en indledende og uforpligtende snak om jeres udviklingsprojekter…

Develco A/S
Hedeager 40
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13441243
P nummer: 1000564149

Kontaktperson

JB
Jakob Bjerre
Marketing Responsible
+45 41778803 jbj@develco.dk

Send til en kollega

0.047