23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ung EMS'er havde travlt og var tæt på fordobling af bundlinjen

Nok en gang kan den nordjyske EMS-virksomhed Ravi Electronics se tilbage på et år, hvor de har formået at vokse forretningen yderligere.

Den knap ni år gamle EMS'er gik knap 4 millioner kroner frem på toppen og voksede bundlinjen fra 1,8 til 3,4 millioner kroner i det, de to stiftere og direktører, Karsten Viborg og Esben Randers, beskriver som et travlt år.

- Selv på nordjysk kan vi godt sige, det var et godt år, siger Esben Randers.

Året var blandt andet travlt, fordi de i lyset af de seneste års efterspørgsel har indkøbt en ny SMD-linje og etableret en ny såkaldt pop-up-fabrik.

Den øgede ordretilførsel er kommet over hele linjen.

- Generelt kommer væksten både fra nye kunder, og fordi de enkelte kunders ordrestørrelser er vokset, siger Esben Randers.

Fortsætter i samme spor
Indtil videre går det også godt i det nye regnskabsår, der åbnede 1. oktober.

- Det ser lovende ud indtil videre. Vi følger budgettet for 2024 indtil videre, hvor vi gerne ser omsætningen vokse med 25-30 procent, siger Karsten Viborg.

Generelt er de to direktører også fortrøstningsfulde i det lange løb. De hæfter sig ved, at Ravi både har mange kunder og leverer til mange forskellige brancher, og dermed er de ikke i samme grad konjunkturafhængige.

- Så vi skal gerne kunne fortsætte med at vokse i samme spor. Ellers giver det heller ikke mening at investere i ny fabrik og nyt udstyr, siger Karsten Viborg.

Han henviser til virksomhedens pop-up-fabrik, de åbnede i oktober. De første erfaringer med fabrikken og den nye SMD-linje kan du læse mere om på Electronic Supply i næste uge.

 

 

Genoptryk af Original artikel skrevet af: Morten Hermann.

Ravi Electronics ApS
Mineralvej 2 A
9220 Aalborg Øst
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36731303
P nummer: 1020368663

Send til en kollega

0.032