23948sdkhjf

Ung EMS'er havde travlt og var tæt på fordobling af bundlinjen

Nok en gang kan den nordjyske EMS-virksomhed Ravi Electronics se tilbage på et år, hvor de har formået at vokse forretningen yderligere.

Den knap ni år gamle EMS'er gik knap 4 millioner kroner frem på toppen og voksede bundlinjen fra 1,8 til 3,4 millioner kroner i det, de to stiftere og direktører, Karsten Viborg og Esben Randers, beskriver som et travlt år.

- Selv på nordjysk kan vi godt sige, det var et godt år, siger Esben Randers.

RAVI Electronics ApS
Regnskabsår 2022/2023 2021/2022
Valuta mio. DKK mio. DKK
Bruttofortjeneste 11,3 7,5
Resultat af primær drift 4,5 2,5
Resultat før skat 4,3 23
Årets resultat 3,4 1,8
Balancestatus 19,0 12,5
Egenkapital 8,1 4,7
Antal ansatte 13 8
Kilde: CVR

Året var blandt andet travlt, fordi de i lyset af de seneste års efterspørgsel har indkøbt en ny SMD-linje og etableret en ny såkaldt pop-up-fabrik.

Den øgede ordretilførsel er kommet over hele linjen.

- Generelt kommer væksten både fra nye kunder, og fordi de enkelte kunders ordrestørrelser er vokset, siger Esben Randers.

Fortsætter i samme spor

Indtil videre går det også godt i det nye regnskabsår, der åbnede 1. oktober.

- Det ser lovende ud indtil videre. Vi følger budgettet for 2024 indtil videre, hvor vi gerne ser omsætningen vokse med 25-30 procent, siger Karsten Viborg.

Generelt er de to direktører også fortrøstningsfulde i det lange løb. De hæfter sig ved, at Ravi både har mange kunder og leverer til mange forskellige brancher, og dermed er de ikke i samme grad konjunkturafhængige.

- Så vi skal gerne kunne fortsætte med at vokse i samme spor. Ellers giver det heller ikke mening at investere i ny fabrik og nyt udstyr, siger Karsten Viborg.

Han henviser til virksomhedens pop-up-fabrik, de åbnede i oktober. De første erfaringer med fabrikken og den nye SMD-linje kan du læse mere om på Electronic Supply i næste uge.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11