23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nord Technology indgår distributionsaftale med JHC Technology

Vi har udvidet vores partnerskab med JHC Technology for at tilbyde et bredere udvalg af robuste, industrielle IT-løsninger, der opfylder vores kunders stigende krav til kvalitet og leveringssikkerhed. Med over 20 års erfaring inden for produktion af industrielle computere leverer JHC mission-critical løsninger til brancher som automation, miljøovervågning, intelligent transport og robotik.

Vi har styrket vores samarbejde med JHC Technology for at udvide vores portefølje af robuste, industrielle IT-løsninger og opfylde vores kunders voksende behov for kvalitet og leveringssikkerhed. Med over to årtiers erfaring inden for produktion af industrielle computere leverer JHC et omfattende udvalg af mission-critical løsninger til en række forskellige brancher. Sortimentet omfatter alt fra embedded box-PC'er og industrielle panel-PC'er til edge AI GPU box-PC'er, automationscontrollere og single-board-computere (SBC'er).

Disse løsninger er kendt for deres robuste design og egner sig særligt godt til komplekse og udfordrende applikationer inden for automation, miljøovervågning, intelligent transport, robotik, medicinske systemer og kunstig intelligens. Deres produktgaranti på to år og langsigtede leveringssikkerhed gør dem til et ideelt valg for virksomheder med kritiske industrielle behov.

Kontakt os for at lære mere om, hvordan vi sammen med JHC kan løse dine mest komplekse teknologiske udfordringer.

Email: email@nordtechnology.dk

Telefon: +45 7027 0415

Læs nyhed HER>>

 

Nord Technology A/S
World Trade Center
Borupvang 3
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29144230

Kontaktperson

SG
Siffa Gudlaugsdottir
Webansvarlig
+45 70270415 sg@nordtechnology.dk

Send til en kollega

0.047