23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lanceringen af verdens første industrielle PC baseret på den nye AMD Ryzen™ Embedded 8000-serie

Denne avancerede computer har evnen til at håndtere flere Hailo-10™ og Hailo-8™ AI-acceleratorer, hvilket betyder, at den er i stand til at udføre komplekse kunstige intelligensopgaver med en hidtil uset hastighed og præcision.

SolidRun har udgivet Bedrock R8000, verdens første industrielle computer, der anvender den nye AMD Ryzen™ Embedded 8000-serie. Med en kombination af kraftfulde AI-acceleratorer fra AMD og Hailo leverer systemet en imponerende ydeevne på mere end 100 TOPS, hvilket gør det i stand til bl.a. at håndtere komplekse opgaver inden for kunstig intelligens (AI).

Denne nye computer er bygget på en AMD-processor med otte kerner og en avanceret grafikkenhed, hvilket giver kraftfulde AI-funktioner. Systemet kan tilsluttes op til 96 GB hukommelse og understøtter fire 4K-skærme samt hurtige USB-porte.

Med sit design uden ventilator kan Bedrock R8000 fungere i ekstreme temperaturer fra -40ºC til 85ºC. Systemet kan også udvides med moduler, der tilføjer flere netværksforbindelser og ekstra lagring, så det nemt kan tilpasses forskellige behov.

Irad Stavi, SolidRuns produktchef, siger, at Bedrock R8000 er udviklet til at imødekomme både nuværende og fremtidige krav inden for kunstig intelligens ved at levere høj ydeevne, fleksibilitet og pålidelighed. Systemet understøtter forskellige operativsystemer, herunder de fleste Linux-og Windows-versioner.

Kabinettet, fremstillet i robust aluminium, fås i forskellige størrelser for at sikre optimal køling og montering. Dette gør Bedrock R8000 til et alsidigt valg for virksomheder, der ønsker en kraftfuld, pålidelig og fremtidssikret computer.

Læs en pressemeddelelse fra SolidRun HER>>

Se produkt på vores produktsite>>

Nord Technology A/S
World Trade Center
Borupvang 3
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29144230

Kontaktperson

SG
Siffa Gudlaugsdottir
Webansvarlig
+45 70270415 sg@nordtechnology.dk

Send til en kollega

0.047