23948sdkhjf
Del siden
Annonce

”Vi skal imødekomme kunderne”: Vicki Domar Rossen som ny salgsdirektør i Coromatic Danmark

Den 1. juni tiltræder Vicki Domar Rossen stillingen som salgsdirektør hos Coromatic og indtager en central plads i det danske ledelsesteam. Udnævnelsen sker i forbindelse med en strategisk reorganisering af salgsenhederne i virksomheden.

Skarp salgsorganisation til kundernes fordel
Som en del af Coromatics igangværende vækstrejse konsolideres salgsenhederne i en ny fælles enhed med det formål at skabe en mere effektiv og sammenhængende salgsproces, hvor ressourcer og ekspertise samles ét sted – under én salgsdirektør. Den rolle er tilfaldet Vicki Domar Rossen, der er rekrutteret fra egne rækker i Coromatic, hvor hun har siddet som salgschef siden sensommeren 2023.

Og hun ser meget frem til at indtræde i sin nye rolle:

”Det er en fantastisk mulighed, som jeg er virkelig begejstret for at gribe. Det er et stort privilegie at få lov at arbejde med så mange dygtige, erfarne og ambitiøse kollegaer. Vi er i gang med en stor, men vigtig opgave med udviklingen af vores forretning. Vi skal imødekomme kunderne og deres behov udvikler sig hele tiden.”

Og Vicki ser meget potentiale i udviklingen af Coromatics forretning:

”Vores ambition er at være end-to-end udbyder, og derfor skal vi arbejde tæt sammen i organisationen for at sælge attraktive løsninger og vedvarende service, der sikrer den kritiske infrastruktur – og gør kunderne trygge.” 

Meningen bag denne optimering af organisationen er at udvikle salgsorganisationen til kundernes fordel.

Sådan lyder det fra adm. direktør i Coromatic A/S Kurt Vahlun Sørensen:

”Vi skal så tæt på kunderne som muligt og forstå deres udfordringer og udvikle de allerbedste løsninger. Derfor er det også nødvendigt med en skarp salgsorganisation, der er gearet til at møde kunderne præcis, hvor de er.”

Om forfremmelsen af Vicki Domar Rossen lyder det fra Kurt:

"Jeg er glad for, vi har haft mulighed for at rekruttere internt til denne rolle. Med sit talent for ledelse og et skarpt øje for salgsstrategi har Vicki allerede på kort tid i Coromatic gjort et stort indtryk med sin energi og evne til at skabe fremdrift. Jeg er ikke i tvivl om, at hendes bidrag vil lede vores samlede salgsteam mod nye succeser."

________________________________

Vicki Domar Rossen har været ansat i Coromatic siden september 2023 og har solid erfaring inden for salg fra tidligere ansættelser i bl.a. Energi Fyn Bredbånd, Falck Safety Service og Stena Recycling. Ud over den relevante kommercielle baggrund har Vicki også en bred erfaring inden for ledelse og strategiudvikling.

Coromatic A/S
Præstemarksvænge 17
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30243005

Kontaktperson

SB
Stine Blaaberg
Kommunikations- og marketingchef
stine.blaaberg@coromatic.dk

Send til en kollega

0.047