23948sdkhjf

Ny autoklaverbar BLDC motorstyring fra Portescap

| Medlemsnyhed | Indrykket af GCM A/S

Portescap præsenterer CNT1530, en børsteløs DC motorstyring der kan autoklaveres. Motorstyringen er velegnet til at drive motorer i ortopædiske håndværktøjer til store knogler.

CNT1530 løfter udvalget af Portescap’s markedsledende, autoklaverbare designs, og udvider ekspertisen inden for kirurgiske applikationer så der kan leveres pålidelige og skræddersyede løsninger til det ortopædiske marked. Den nye motorstyring hjælper kunderne til at forbedre deres kirurgiske håndværktøjers ydelse og pålidelighed, og sikrer samtidig en hurtig time-to-market for nye applikationer.

CNT1530 anvender indbyggede hall sensorer – den magnetiske påvirkning af hastighed og retning, som dette design medfører, giver enestående pålidelighed, fordi man undgår mekaniske komponenter. Dertil kommer, at de elektroniske komponenter er støbt i et siliconemateriale, der igen befinder sig i et aluminiumshus – dette sikrer beskyttelse af printpladen mod de barske miljøer med sterilisering, samt autoklavering. Motorstyringen er kompatibel med en lang række af input strømstyrker, så den kan anvendes med mange, forskellige batterityper. Det kompakte design, gør det muligt for designerne at gemme kontrolleren inden i et værkøjs pistolgreb, så der kan skabes unikke og ergonomiske designs.

Den nye BLDC motorstyring er kompatibel med Portescap’s ortopædiske motorer til store knogler. Der kan desuden leveres skræddersyede løsninger til kunder, der har brug for dette.

Ønsker du mere information om Portescap CNT1530 eller andre produkter?

Send os en e-mail på info@gearcentralen.dk, ring til os på telefon +45 74 42 18 64 eller besøg vores hjemmeside www.gearcentralen.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
GCM A/S

Redstedsgade 15
6400 Sønderborg
Danmark
GCM A/S

Send til en kollega

0.2