23948sdkhjf

Coromatic vinder 4-årig rammeaftale med Nationalbanken

| Medlemsnyhed | Indrykket af Coromatic A/S

Fra 1. oktober 2018 bliver det Coromatic, der kommer til at stå for teknisk service og vedligehold af køle- og ventilations-installationerne i Nationalbanken.

Coromatic har indgået en 4-årig rammeaftale med Nationalbanken efter en udbudsrunde.

”Vi er rigtig glade for at have vundet rammeaftalen om teknisk service og vedligehold af køle- og ventilations-installationerne i Nationalbanken,” fortæller servicedirektør i Coromatic, Per Stryhn, om den vundne rammeaftale.

Unikt koncept for høj oppetid

Coromatic skal stå for den daglige service og vedligeholdelse af de tekniske installationer. Det er Coromatics ansvar at sikre den højest mulige oppetid, herunder at overholde de aftalte fikstider for, hvor hurtig on-site 24/7-respons, reparation og udbedring af eventuelle fejl skal ske. Det unikke i Coromatics koncept ligger både i den måde, arbejdet planlægges og udføres på, men i høj grad også i den måde kommunikationen med kunden foregår: 

Struktureret dialog sikrer godt samarbejde

”Vi ser kunden som en partner og sørger for, at samarbejdet rent faktisk bliver så tæt, som intentionen er, at det skal være. Det gør vi blandt andet ved at have en meget struktureret dialog – på de rette niveauer i organisationen. Vi har erfaring for, at vores måde at strukturere kommunikationen på, får samarbejdet til at fungere i praksis,” forklarer Per Stryhn og fortsætter: 

Klart koncept med indbygget fleksibilitet

”Vi har et stærkt koncept med indbygget fleksibilitet, som sikrer et godt indeklima og vedligeholder bygningen bedst muligt – og til en fornuftig pris,” lyder det fra Per Stryhn.

Nationalbanken udbyder serviceringen af sine tekniske installationer for en fireårig periode. Coromatic blev prækvalificeret til at byde ind på rammeaftalen i december 2017, afgav tilbud i februar 2018 og kunne efter forhandlingsmøder i foråret afgive et endeligt tilbud i juni måned, som Coromatic så vandt rammeaftalen med.

Coromatics kontrakt med Nationalbanken blev underskrevet 28. august i år, og det egentlige vedligehold overtages 1. oktober 2018.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Coromatic A/S

Agerhatten 5
5220 Odense SØ
Danmark
Coromatic A/S

Send til en kollega

0.096