23948sdkhjf

Ugens rokader: Nye ansigter hos Demant, Remoni og Shape Robotics

Agro Intelligence A/S

Ole Green er indtrådt som administrerende direktør hos Agro Intelligence A/S i stedet for Jens Brylle (kilde: CVR).

Agro Intelligence A/S udvikler markrobotter.


Demant A/S

Arne Boye Nielsen er udtrådt af direktionen hos Demant A/S. Samtidigt er Stine Brandenhof Rifsdal indtrådt i bestyrelsen i stedet for Arne Boye Nielsen (kilde: CVR).

Demant er en af verdens største producenter af høreapparater.


Diatec A/S

René Schneider er indtrådt som administrerende direktør hos Diatec A/S i stedet for Carsten Gjedahl Kind. Samtidigt er Stine Brandenhof Rifsdal er indtrådt i bestyrelsen i stedet for Arne Boye Nielsen (kilde: CVR).

Diatec A/S er leverandør af måleudstyr inden for tympanometri, audiometri, balance og video otoskopi.


DPA Microphones A/S

Nicola Iorio er udnævnt som bestyrelsesformand hos DPA Microphones A/S i stedet for Fausto Incerti. Samtidigt er Nadia Buttignol indtrådt i bestyrelsen i stedet for Arturo Vicari, Mauro Macchiaverna og Nicola Iorio (kilde: CVR).

DPA Microphones A/S producerer kondensatormikrofoner til studier, broadcast, teater, video/film og live-miljøer.


Dynaudio A/S

Chunqiang Qu er indtrådt i direktionen hos Dynaudio A/S og Dynaudio Holding A/S i stedet for Jian Guo. Xun Jiang er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Xiaoguang Gao. Samtidigt er Shengbo Zhu og Zhenglei Hou indtrådt i bestyrelsen i stedet for Jian Guo og Peng Li (kilde: CVR).

Dynaudio A/S producerer højttalere.


Remoni A/S

Steen Hildebrandt er indtrådt i bestyrelsen hos Remoni A/S og Remoni Danmark A/S (kilde: CVR).

Remoni A/S udvikler sensorer, der kan måle gennemstrømninger i forsyningsledninger som for eksempel elkabler, vand- eller varmerør.


Shape Robotics A/S

Jeppe Frandsen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Shape Robotics A/S i stedet for Kasper Støy. Samtidigt er Kasper Holst Hansen og Annette Siewert Lindgreen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Michael Frank (kilde: CVR).

Shape Robotics A/S designer robotter til uddannelsesformål.


STMicroelectronics A/S

Andreas Brenner er indtrådt i bestyrelsen hos STMicroelectronics A/S i stedet for Thierry Clément Alphonse Bauchon (kilde: CVR).

STMicroelectronics A/S er et fransk og italiensk multinationalt selskab med operativt og udøvende hovedkvarter i Plan-les-Ouates nær Genève i Schweiz, der udvikler, fremstiller og markedsfører elektroniske chips. Det er en af verdens førende aktører i den økonomiske sektor inden for halvlederproduktion.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125