23948sdkhjf

Produktnyhed fra Hans Buch

Tyske Hirschmann Automation and Control GmbH, som er repræsenteret i Danmark af Hans Buch A/S, udvider produktprogrammet med en ny backbone Switch, MACH 4000.
MACH 4000 – økonomisk backbone switch til industrielle netværk

Tyske Hirschmann Automation and Control GmbH, som er repræsenteret i Danmark af Hans Buch A/S, udvider produktprogrammet med en ny backbone Switch, MACH 4000.

Det industrielle Ethernet segment får større og større betydning, og i forbindelse hermed bliver der ligeledes større efterspørgsel på switche, som kan imødekomme de forøgede krav, der stilles.

MACH 4000 switchen er Hirschmanns nyeste produkt i MACH-serien, som udmærker sig specielt i industrielle backbone netværk. Hans Buch er markedsleder i Danmark inden for industrielt Ethernet og står med MACH 4000 endnu stærkere med et komplet program af Ethernet switche.

Fordelagtige features
I Ethernet-verdenen findes der et uoverskueligt antal switches tilbudt fra alverdens producenter. Hvis søgningen går i retningen af en switch, som også arbejder pålideligt under skrappe betingelser reduceres udvalget betydeligt.

MACH 4000 er konstrueret til en driftstemperatur på 0-50° celsius og understøtter både fast- og gigabit-ethernet samt forskellige routing-, redundans og sikkerhedsprocesser.

Den modulære switch sikrer samtidig maksimal sikkerhed, fleksibilitet og præstation, hvilket er en stor fordel, når man har brug for en kompakt switch. Således kan man med fordel benytte MACH 4000 til brug i industrielle netværk med komplekse applikationer som f.eks. en kombineret overføring af video-, audio- og datainformationer.

Switchen har fire gigabit-combo-porte (RJ45/SFP) samt op til 48 Fast Ethernet-porte, hvoraf 16 er fastinstallerede og 32 er til rådighed via fire slots til mediemoduler med otte porte. Med disse moduler, som understøtter 10/100 BASE-TX eller 100 BASE-FX, kan switchene, alt efter krav til applikationerne, sammensættes individuelt. Ved hjælp af en hot-swap-funktion kan mediemodulerne også udskiftes under drift.

Alt efter software version kan MACH 4000 bruges som enten layer-2-switch eller som layer-3-switch med statisk eller dynamisk routingfunktioner. Derudover understøtter switchene redundansfunktioner, som f.eks. HIPER-Ring, Rapid Spanning Tree eller Dual Homing. Af sikkerhedsfunktioner kan nævnes en adgangskontrol iht. IEE 802.1x, IP- og MAC-portsikkerhed samt SNMP v3.

Switchene er beregnet til montering i 19” kontrolskabe og er samtidig hurtige og særdeles nemme at tage i drift på grund af plug-and-play princippet. Der kan vælges alternative strømforsyninger, henholdsvis 110-220 VAC eller 24-48 VDC. Desuden findes der forskellige interfaces og statusindikatorer til management og diagnosestilling.

MACH 4000 Anvendelsesområder
Den nye MACH 4000 sørger for fleksibilitet, sikkerhed og ydeevne i konvergente netværk i trafik- fabriks- og procesindustrien.

Disse fordele er fordelagtige, når der er behov for en kompakt opbygning af switchene, en maksimal formidlingsevne og hurtige skift.

Om Hans Buch A/S
Det er Hans Buch's idégrundlag at være en foretrukken partner for dansk industri inden for tekniske produkter og løsninger.

Gennem indgående viden og knowhow omkring produkter og en tilbundsgående forståelse for kundebehovene, er det Hans Buch’s mål at levere maksimal værditilvækst til de leverede produkter og løsninger.

Forretningsområderne i Hans Buch A/S er; Elektronik, Instrumentering, Elektroteknisk og Mekanisk udstyr, som markedsføres, sælges og serviceres i form af såvel komponenter som færdige løsninger til industrien.

Hans Buch A/S beskæftiger 80 medarbejdere, og ejes af Nimpon Holding.

Kilde: Hans Buch A/S. http://www.hansbuch.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094