23948sdkhjf

Bedste år nogensinde for BIC Electric

Med et resultat på over 3 mio. kr. efter skat blev 2012 BIC Electrics bedste år nogensinde. 2012 blev også året, hvor man for første gang nåede 100 medarbejdere.
BIC Electric, som er underleverandør til byggeriet og industrien med speciale i bygningsinstallationer samt installation og montage af automations- og logistikanlæg, har for alvor lagt krisen bag sig. Virksomhedsgruppen sluttede således 2012 med et resultat, der er bedre end nogensinde før.

Mange projekter i årets løb gav mulighed for at ansætte flere medarbejdere, og sidst på året rundede virksomheden så for første gang 100 medarbejdere. De mange folk fordeler sig primært på el-ingeniører, elektrikere og mekanikfolk, der arbejder i hele Europa.

Gik offshore i 2012
I 2012 var BIC Electric med på projekter i ni forskellige lande for sine danske kunder. Det blev desuden året, hvor virksomheden for første gang gik offshore med en kontrakt på elektrikerbemanding på olierigge i Nordsøen.

- Denne positive bølge har bragt os godt ind i 2013, hvor mange nye tiltag allerede er undervejs, siger administrerende direktør Jens-Chr. Møller.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094