23948sdkhjf

Automations-virksomhed reddet fra konkurs

For godt en måned siden måtte nordjyske LT Automation begære konkurs, da likviderne ikke længere rakte til videre drift.

Men nu er der godt nyt fra Aalborg, eftersom LT Automation er blevet reddet.

Det skriver Nordjyske.

Det er forretningsfolkene bag Brdr. Colding Ejendomme, Lars og Peter Colding-Kristensen, der har købt dele af virksomheden med henblik på at fortsætte driften.

Hos brødrene er der stor tiltro til, at de kan få en god forretning kørende med LT Automation, har specialiseret sig i robotløsninger til håndtering af blodprøver på sygehuse.

- Vi ønskede at investere i en produktionsvirksomhed med stort vækstpotentiale. Der er et enormt behov for hurtigere og mere effektiv patientprøvehåndtering såvel i Danmark som globalt, og robotteknologien rummer meget spændende fremtidsudsigter i den forbindelse. Den hidtidige ejerkreds har skabt et godt fundament for fremtidig vækst, og den indsats vil vi videreføre, ved at vi tilfører det nye selskab vores kompetencer og erfaringer, siger Lars Colding-Kristensen i en pressemeddelelse, skriver Nordjyske.

Ved konkursen blev samtlige 40 medarbejdere i virksomheden afskediget, men ikke alle får sit job tilbage. Colding-brødrene har kun købt en del af konkursboet, og i det nye selskab er det lykkedes det nye ejerskab at sikre beskæftigelse til 16 medarbejdere.

Derudover fortsætter stifter og direktør, Lasse Thomsen, og teknologidirektør og partner, Anders Kjergaard Madsen, i virksomheden.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nyt genanvendelsesanlæg slår dørene op: - Vi er meget tilfredse
Nordjysk elkedel-ekspert solgt til kapitalfond
Tech Days løber af stablen i Horsens
IoT-virksomhed indgår nyt stor-samarbejde
Gomspace taber stor ordre og mister 28 omsætningsmillioner
Fom Technologies ændrer i ledelsen og etablerer sig i USA
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062