23948sdkhjf

Netkoncept Websales får ny ejer

Asger Jensby, der tidligere har været direktør i CSC, er trådt ind som redningsmanden for hardwareforhandleren Netkoncept Websales. Asger Jensby har købt virksomheden for næsen af Comwir og Kerfi.
De 150 medarbejdere hos Netkoncept Websales skal nu ikke leve med uvisheden længere. Virksomheden gik i betalingsstandsning i fredags, men allerede nu er der fundet en løsning. IT-investoren, Asger Jensby, har postet 75 millioner kroner ind i virksomheden, og dermed overtaget den foran de øvrige interessenter; Comwir og Kerfi.

Asger Jensby har ikke ønsket at kommenterer købet over for Dagbladet Børsen, men avisens kilder, der har været tæt på forløbet forklarer, at Asger Jensby planlægger at bruge den danske hardwareforhandler til at løfte salget i hans mange andre porteføljeselskaber, der blandt andet omfatter selskaberne Handstep, Ese Security, Wendia og Opportunity Solutions.

Netkoncept Websales omsætning ligger i dag i omegnen af en halv milliard kroner, men virksomheden er kommet i minus på grund af svigtende ordre og større udgifter end forventet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079