23948sdkhjf

Vækstkomet vinder ny storordre: - Vores strategi gør os attraktive

I Farum fortsætter det med at gå fremad for vækstsuccesen Shape Robotics.

Eller rettere sagt: I Rumænien, hvor Shape Robotics' hovedmarked er, fortsætter det med at gå fremad.

Efter et flot 2022 er de startet godt ud i 2023, og nu har de netop landet en stor ordre til levering i løbet af sommeren, der kommer til at indbringe over 20 millioner kroner.

Det oplyser Shape Robotics i en pressemeddelelse.

Ordren lyder på levering af teknologi-lokaler - de såkaldte Steam-labs - til samarbejdspartneren CG&GC.

Ifølge CEO, André Fehrn, hænger den nye kæmpeordre sammen med netop den partnerskabsbaserede strategi, som Shape Robotics praktiserer i Rumænien og som de netop har introduceret i nabolandet Moldova.

- Vi har vundet endnu en ordre fra vores pt. største marked, Rumænien, der igen viser, at vores strategi med at kombinere internationale partnerskaber med lokal repræsentation i form af sprogligt og kulturelt forankrede salgsteams gør os attraktive. Vi kan tilbyde nøgleklare EdTech-løsninger med state-of-the-art teknologi og implementere dem i undervisningen hurtigt og effektivt. Vores lokale tilstedeværelse gør det muligt for os at få fuld værdi ud af vores internationale distributions- og partnerskabsnetværk, siger André Fehrn i pressemeddelelsen.

Den nye storordre ændrer dog ikke på Shape Robotics' forventninger til indeværende regnskabsår, der lyder på 130-140 millioner kroner i omsætning.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.612