23948sdkhjf

Messe sprænger rammerne

Elektronik-06 tegner her fire måneder før start til at blive en stor succes. Standpladserne er blevet revet væk og en hal er allerede fyldt op, så arrangørerne har valgt at udvide med endnu en af Odense Congress Centers haller.
Hele Danmarks elektronikbranche mødes til fagmesse, når Elektronik-06 løber af stablen den 12. – 14. september i Odense Congress Center.

Det er 3. gang, at messen finder sted, og den store forhåndsinteresse har for længst skabt store forventninger til dagene i september, hvor branchens aktører støder sammen.

Elektronik-06 henvender sig til ingeniører, teknikere, udviklere, designere, softwarehuse og indkøbere, kort sagt beslutningstagere på alle niveauer i den danske elektronikbranche.

Der er lige nu tilmeldt mere end 200 udstillere til messen, der er fordelt over cirka 10.000 bruttokvadratmetre, men der er stadig håb for de virksomheder, der endnu ikke har sikret sig en stand. Messens arrangør har etableret en venteliste, som interesserede opfordres til at komme på.

Læs mere om Elektronik-06 på http://www.elektronik-06.dk

Kilde: Elektronik-06.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078