23948sdkhjf

Sort onsdag: Høreproducents aktier styrtdykker med 20 procent

Audientes aktier er onsdag faldet med 20 procent på den svenske Spotlight-børs, efter Børsen tirsdag kunne afsløre, at investorer føler sig ført bag lyset af virksomheden

Der var gang i salget på den danske høreapperatproducent Audientes eneste marked, Indien, oplyste selskabet, da man i december 2022 satte aktier til salg for 24 millioner kroner. 

Audientes havde solgt for tre millioner kroner i Indien, men glemte at fortælle investorerne, at der var betalingsvanskeligheder hos selskabets kunder. I dag er langt hovedparten af salgene ikke gennemført, skriver Børsen.

En række eksperter sagde tirsdag til Børsen, at de mente at Audientes havde vildledt investorerne. Onsdag er virksomhedens aktier indtil videre dykket med 20 procent på den svenske Spotlight-børs, skriver Børsen.

- Der var ikke alvorlige betalingsvanskeligheder i vores vurdering – vi var i tæt dialog med partnerne, og der var ikke nogen tilkendegivelser om, at de ikke kunne betale, siger Steen Thygesen, adm. direktør i Audientes, til Børsen, og understreger, at han mener, at virksomheden har gjort alt det rigtige i udarbejdelsen af materialet til investorerne.

Siden selskabet blev børsnoteret på First North i 2020, er aktiekursen dykket med 96,5 procent, og virksomheden vurderes i det nyligt offentliggjorte årsregnskab til at være pengenød, skriver Børsen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079