23948sdkhjf

Konkursramt Triax bliver britisk

Tidligere på sommeren gik den ikke længere for antennevirksomheden Triax, der blev begæret konkurs af ejerne fra Polaris og Velatia Group.

Men nu ser det ud til, at der er fundet en redning.

I en pressemeddelelse på Triax' hjemmeside lyder det nemlig, at Triax' britiske forretning, Triax UK, overtager det danske selskab, og dermed er virksomheden reddet.

I hvert fald dele af den. For med den nye struktur vil der blive lavet betragteligt om i Triax-konstellationen, som fremover vil have internationalt hovedkontor i Treorchy i Wales.

Her bliver det den hidtidige managing director for Triax UK, Glenn Vaughan, der fremover skal være CEO for hele foretagendet, og det bliver ikke kun ledelsen, der ikke fremover skal have plads i Danmark. Således lyder det i pressemeddelelsen, at det for fremtiden kun vil være Triax' R&D-afdeling, der får plads i Danmark, hvor Triax holder til i Hornsyld syd for Horsens.

Triax' hidtil danske produktion af hovedstationer og EOC-controllere vil fremover blive varetaget af en i pressemeddelelsen unavngiven europæisk EMS'er.

Electronic Supply forsøger at få en kommentar fra Glenn Vaughan for at klarlægge om andre dele af produktionen vil forblive på dansk jord, og for at finde ud af hvor mange arbejdspladser, der samlet vil forblive i Danmark.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062