23948sdkhjf

ETK sætter ny mand i spidsen for finanserne

ETK EMS skal have ny CFO.

Den skanderborgensiske EMS'er får fra 1. november Jakob Backs som CFO.

- Vi har været på udkig efter en CFO, der kan bidrage til den nye rejse på vej til et nyt niveau, som ETK er på, efter Blue Equity er kommet ind, siger ETK EMS' CEO, Troels Hornsved, og henviser til, at kapitalfonden Blue Equity i 2021 overtog aktiemajoriteten i ETK.

Og som CFO er Jakob Backs ifølge Troels Hornsved den rette profil til at bidrage til en fortsat udvikling af virksomheden.

- Jakob har en bred CFO-erfaring - også i arbejdet med kapitalfonde, hvor han var en del af Nissens, da de var ejet af Axcel og blev solgt videre til AP Møller Holding, siger Troels Hornsved.

Jakob Backs kommer til ETK fra en stilling som CFO hos industrivirksomheden Nissens. Desuden har han erfaring fra stillinger hos møbelproducenten Tvilum og forsvarsvirksomheden Terma.

På posten som finansdirektør erstatter han Thomas Falborg, der har været midlertidig CFO.

Troels Hornsved fortæller videre, at Jakob Backs' arbejde som CFO kommer til at indebære "fortsat styrkelse af finansfunktionen i ETK", og at de to "kommer til at arbejde meget tæt sammen."

I et opslag på Linkedin skriver Jakob Backs selv, at han glæder sig til at tage fat på arbejdet med sine nye kolleger i ETK EMS.

Om ETK EMS

  • EMS-virksomhed stiftet i 1978.
  • Leverer bredt funderet EMS-arbejde med PCB-produktion og -udvikling, mekanik og box build.
  • Holder til i Skanderborg. Har desuden afdelinger i Sønderborg, Thailand og efter opkøbet af Alpha-Elektronik også i Næstved.
  • Havde i seneste regnskabsår, 2021/2022, en bruttofortjeneste på knap 97 millioner kroner og et overskud på 20 millioner kroner.

Kilde: ETK, CVR

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128