23948sdkhjf

Massiv fremgang hos Crysberg

Stor ny kundetilgang og øgede produktionsmængder fra de nuværende kunder sætter rekordomsætning i den snart 20 år gamle ingeniørvirksomhed i Nordsjælland.
- Det er igen lykkes os at nå en omsætning, som langt overstiger vores forventninger til en månedsafslutning, fortæller adm. direktør Niels Klagenberg, som nu også kan inkludere juni som endnu en måned med rekordomsætning i 2006, året hvor Crysberg går ind i sit tyvende år.

Og det går godt hos Crysberg. Tallene taler sit eget tydelige sprog med en fremgang i omsætningen på godt og vel 30 % fra forrige halvår er der bud efter ingeniørvirksomheden i Kvistgaard.

- Vi oplever en stigende interesse fra elektronikvirksomheder, som efterspørger robuste kompetencer inden for en bred vifte af elektronikydelser, fortæller udviklings- og kvalitetschef Søren Haxvig.

Totalleverandør af elektronikløsninger
Crysberg har samlet alle sine kompetencer under et tag lige fra udvikling til produktion, montage og indstøbning af elektronik. Kundekredsen ligger hovedsageligt i Danmark og tæller store såvel som mindre industrivirksomheder.

Crysberg oplever i stigende grad, at nye EMS kunder vælger at lægge udviklingen i eget regi, for at sikre sig at kernekompetencen forbliver i virksomheden.

–Det er naturligvis noget vi har stor forståelse for. Vi har jo selv udviklet og taget verdens patent på to-leder teknologi til vandingssystemer, så vi kender alt til at beholde hovedpulsåren hjemme, fortæller salgs- og marketingchef Lene Fischermann.

I 2005 investerede Crysberg i nyt høj teknologisk SMD in-line produktionsudstyr og i foråret 2006 udvidede de maskinparken med en Siplace S-27 SMD automat. Den samlede kapacitet på 37.000 komponenter i timen er nu nået, hvoraf de mindste komponenter har en størrelse på 0201.

Crysbergs produktionstekniske personale foran SMD in-line produktionsudstyret. Bagerst fra venstre værkfører Flemming Pedersen, Udviklings- og kvalitetschef Søren Haxvig, SMD operatør Marius Stefan, SMD operatør Gökalp Kanat. Forrest fra venstre PTA-medarbejder Preben Rasmussen, teknisk assistent Elisabet Jensen og produktionschef Lars Harild. Tætte relationer til udviklingshusene
Crysberg har et godt samarbejde med de selvstændige udviklingshuse, som de har bygget tætte relationer til. Udover at fungere som underleverandør af elektronikproduktion indgår Crysbergs udviklingsingeniører og PTA-afdeling som bindeleddet mellem udvikling og produktion for at sikre en hensigtsmæssig produktionsmodning.

–Vi sikrer os, at indkøbs- og dokumentationsgrundlaget er i orden fra Gerber filer til gennemgang af styklister og så sammenholder vi lay-out med hensyn til fejldesign, fortæller udviklingsingeniør Ib Mogensen.

Udover efterspørgslen på elektronikproduktion modtager Crysberg ordre på udviklingsopgaver med efterfølgende produktion samt rene montage- og indstøbningsopgaver. Med et unikt EMS koncept som dækker alle aspekter fra udvikling til produktion af EMS løsninger har kunden mulighed for frit at vælge hvordan de vil bruge Crysbergs kompetencer. -Kunden kan frit vælge mellem hele pakken eller plukke de moduler ud, der nu er brug for, fortæller Lene Fischermann.

Kilde: Crysberg. http://www.crysberg.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062