23948sdkhjf

Dansk ITS på verdenskongres

Danmark er repræsenteret på den forestående ITS-verdenskongres i London. Kongressen henvender sig til virksomheder, der beskæftiger sig med teknologi til intelligente transportsystemer, og det er et område Danmark gerne vil markedsføre sig på.
Dansk ITS teknologi skal nu markedsføres på verdenskongres i London inden for teknologi til intelligente transportsystemer. Det skriver Erhvervsbladet.

Markedsføringsfremstødet er arrangeret af Organisationen ITSDanmark i samarbejde med Danmarks Eksportråd, den danske ambassade i London og virksomheden Uconnect.

Kongressen finder sted 8.-12. oktober, skriver ErhvervsBladet.

ITSDanmark har sikret sig en dansk pavillon på et 200 kvadratmeter stort nordisk standområde. Her får de danske ITS virksomheder mulighed for at synliggøre sig og mødes med såvel nye som eksisterende kunder. Arrangørerne forventer ifølge avisen omkring 5.000 internationale besøgende.

- Danmark har meget at byde. Vi har mange mindre virksomheder som udvikler spændende produkter, og Danmark har som en af de mest udviklede IT-nationer en god platform for at teste nye produkter, siger formanden for ITSDanmark, Svend Tøfting til avisen.

I juni 2007 skal Danmark være vært for den europæiske ITS kongres, der afholdes i Aalborg.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08