23948sdkhjf

Vestjysk laboratorium bliver del af Force Technology

LabVest S/I og Vandsamarbejdet A/S i Holstebro bliver en del af Force Technology. Bestyrelserne i de to virksomheder, som driver kemiske og mikrobiologiske analyselaboratorier i Holstebro og Thisted, har overdraget alle aktiviteter til Force Technology i Brøndby.
I en dialog omkring samarbejde vedrørende en konkret opgave fødtes idéen om en egentlig sammenlægning mellem LabVest og Force Technology.

- Vi ser det som en naturlig del af vores produktportefølje at overtage LabVest og Vandsamarbejdet, da vi får gode muligheder for at tilbyde et større serviceudbud med bredere koncepter til følge, og som tilfører vores kunder et endnu højere værdiindhold. Desuden giver det os mulighed for at opnå en endnu stærkere platform i det vestjyske, siger administrerende direktør Ernst Tiedemann, Force Technology.

Vækst i Vestjylland
Parterne forventer at overtagelsen får positiv indflydelse på aktiviteterne i den vestjyske laboratorievirksomhed.

- Jeg er overbevist om, at det i den nuværende markedssituation er den eneste rigtige løsning, som kan sikre virksomheden som en fortsat aktiv og vækstorienteret virksomhed med adresse i Vestjylland, siger Jørgen Nørby, bestyrelsesformand i Labvest S/I.

I en pressemeddelelse skriver LabVest, at virksomheden mærker en hård konkurrence på laboratorieområdet og dermed har brug for at udvikle sine ydelser for at kunne differentiere sig i forhold til konkurrenter og for at kunne tilfredsstille dagens kundebehov. Force Technology har på den anden side brug for mere volumen på sine laboratorieydelser og brug for at kunne udvikle disse ydelser i forhold til specifikke kundebehov.

- Den samlede afhændelse af de to virksomheder til Force Technology giver mulighed for at bevare og udvikle arbejdspladser i Vestjylland. For Vandsamarbejdet A/S betyder det endvidere at området tilføres adgang til viden og rådgivning på det teknologiske område samtidig med, at tilførselen af nye laboratorieopgaver giver mulighed for lavere priser ved en højere udnyttelsesgrad af laboratorieudstyr og dermed mere rationel drift, siger bestyrelsesformand i Vandsamarbejdet A/S, Christen Dam Larsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093