23948sdkhjf

Nyt om navne: Teknik-entusiast på plads i det sønderjyske

Sønderjyske OJ Electronics ruster op på salgsdelen.

Det gør de med nyansættelsen af Preben Andreasen som sales manager, og det glæder virksomhedens salgs- og marketingdirektør, Anders Høgh-Skov.

‒ Oveni sin tekniske viden er Preben dygtig til salg med fokus på langvarige relationer og partnerskaber, og så har han erfaring med internationalt salg på lignende markeder. Det får han glæde af, når han for os skal sælge til Europa, Australien og Sydafrika, udtaler Anders Høgh-Skov i en pressemeddelelse fra virksomheden, der leverer komponenter og styringer til blandt andet gulvvarme og ventilation.

Preben Andreasen kommer med erfaring fra blandt andet fødevare- og HVAC-branchen, og dermed er det en alsidig og erfaren salgsprofil, som OJ har hentet ind.

‒ Med ansættelsen af Preben var det også vigtigt for os at få en medarbejder, der er dynamisk og forandringsparat, og jeg tror bestemt, han vil styrke vores virksomhed, lyder det videre fra Anders Høgh-Skov.

Preben Andreasen trådte til i midten af november og har brugte den første tid på et oplæringsforløb, hvor han har fundet sig til rette i virksomheden, inden han er blevet kastet på dybt vand med nye og eksisterende kunder, lyder det videre.

‒ Jeg har altid været drevet af de tekniske løsninger, så da jeg hørte om jobbet, tændte det et lys i mig. Jeg kan godt lidt at tage en teknisk og løsningsorienteret tilgang til tingene. Samtidigt finder jeg det meget interessant at sætte mig ind i, hvordan processerne fungerer hos den enkelte kunde for så at kunne finde den rette løsning for dem.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109