23948sdkhjf

Midtjysk virksomhed åbner elektronikfabrik på 4500 kvadratmeter

For nyligt kunne Deif fejre 90-års jubilæum, og nu kan de fejre nok en stor milepæl.

Torsdag kunne Skive-virksomheden officielt indvi en spritny elektronikfabrik på 4500 kvadratmeter.

- Det er med en helt fantastisk tilfredshed og stolthed, at Deif nu åbner en topmoderne elektronikfabrik her i Skive. Elektronik er en del af kernen både i Deifs forretning og i den grønne omstilling. Og derfor er det rigtigt at bygge en ny fabrik. Fabrikken her bliver nøglen til at være globalt konkurrencedygtige, lød det ifølge en pressemeddelelse i CEO Christian Nielsens tale ved åbningen.

En milepæl af de helt store

Deif, der leverer styringsløsninger til vedvarende energi, har store internationale ambitioner, og det skal den nye elektronikfabrik være med til at understøtte, lyder det videre.

Den nye fabrik er bygget med et fokus på bæredygtighed og medarbejdertrivsel og gør brug af den nyeste teknologi og automatisering, herunder med robotter der sørger for al transport af varer internt i fabrikken.

Også fabriksdirektør Chanette N. Oksborg Pedersen ser frem til at tage hul på arbejdet i den nye fabrik.

- Fabrikken er resultatet af en kæmpe indsats fra rigtig mange kolleger og eksterne partnere igennem de seneste mange måneder, og jeg er utrolig stolt over, at vi nu er kommet i mål. Nu er vores opgave at udnytte de muligheder, den nye fabrik og vores nye koncept giver, og videreudvikle teknologi og metoder, så vi også om fem og ti år er i front, udtaler fabriksdirektøren i en pressemeddelelse.

Til torsdagens officielle indvielse var der over 200 inviterede, og blandt andet Peter Trillingsgaard, branchedirektør i DI Produktion, og den lokale borgmester holdt taler.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111