23948sdkhjf

NetPartner opruster C5 kompetencer

Konsulenthuset NetPartner køber op igen. Denne gang er det en af branchens mest velrenommerede firmaer, nordsjællandske SysCon.
Kun en måned efter opkøbet af IP-telefonieksperten SACOM, har konsulenthuset NetPartner foretaget endnu et opkøb. Denne gang drejer det sig om det nordsjællandske firma, SysCon, der har specialiseret sig i C5-løsninger.

Connie Rasmussen, der er stifter og ejer af det ti år gamle firma SysCon, har etableret sig et særdeles velrenommeret omdømme i branchen med sine godt 350 kunder.

Connie Rasmussen fortsætter som C5 konsulent i NetPartner.

NetPartner har i dag en afdeling i virksomheden, som udelukkende består af konsulenter med speciale i at håndtere og planlægge en lang række forretningsprocesser, herunder ERP systemer. Med opkøbet af SysCon vil NetPartner udvide sine kompetencer på C5.

- Vi ser et stort potentiale i den kundebase som Connie kommer med, også når det gælder om at tilbyde dem nogle af vores øvrige kompetencer, siger NetPartners adm. direktør Marius Jeppesen.

Netpartner A/S er et konsulenthus med speciale i konsulentydelser inden for Microsoft-baserede netværkssystemer og databaseudvikling.

NetPartner har i dag afdelinger i København, Sorø, Allerød og Ålborg. Firmaet blev etableret i 1994 og tæller i dag 52 medarbejdere.

Kilde: NetPartner http://www.netpartner.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062