23948sdkhjf

Brandfarlige kopimaskiner fra Canon

Canon advarer mod kopimaskiner, der kan udvikle røg og gå i brand. Derfor tilbyder de nu kunderne til godt 140.000 kopimaskiner gratis eftersyn.
Canon advarer mod kopimaskiner, der kan udvikle røg og gå i brand. Det er blevet konstateret, at der i enkelte tilfælde kan opstå en dårlig forbindelse i tilslutningen til fikseringsenheden, enten i forbindelse med fremstilling af produktet eller under service.

De berørte modeller kan udgøre en lille risiko for udvikling af røg eller brand når produktet bliver overbelastet i en længere periode.

På trods af, at der ikke har været nogen sager i Canon Europas område, overskygger Canons fokus på kundetilfredshed og sikkerhed alt. Derfor er Canon i færd med at informere de kunder, som kan være påvirket, og selskabet tilbyder at udføre udbedringer af denne defekt i de tilfælde, hvor det måtte være nødvendigt.

Da de sidste af disse modeller er solgt i EMEA-området i 1998, er det Canons vurdering, at der er meget få af disse produkter, som fortsat er i brug hos virksomhedens kunder.

Canon vil kontakte alle de kunder, som har en serviceaftale på et af de pågældende produkter, samt forhandlere og andre partnere, og oplyse om, hvad der skal ske. Canon opfordrer kunder, som ønsker at få oplyst, om de er omfattet af dette, til at kontakte Canon Danmark, Servicedirektør Steen Johansen på telefon 20278452 eller til at gå på et smut på hjemmesiden http://www.canon.dk , hvor de seneste informationer vedrørende disse produkter vil kunne findes.

De berørte kunder vil blive tilbudt gratis produkteftersyn og gratis udskriftning af den pågældende reservedel, når og hvis dette er nødvendigt. For personlige kopimaskiner (PC) modellerne gælder det, at hvis der fortsat skulle være maskiner på markedet, vil de kunne blive gratis efterset og repareret om nødvendigt, hvis kunden henvender sig til Canon.

For forretningsmodellerne (NP), vil de kunder, der har serviceaftale, blive kontaktet med henblik på udførelse af et on-site servicebesøg for at sikre, at maskinens strømtilslutning er intakt, og, om nødvendigt, for gratis udskiftning af defekte dele.

Kilde: Canon http://www.canon.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127