23948sdkhjf

Teknologi-virksomhed køber stiftere ud

Efter at have været medejer i tre år, har teknologivirksomheden Ooono nu overtaget majoriteten af aktierne i overfaldsalarm-virksomheden Sirène.

Det skriver Finans.

Overfaldsalarmen Sirène blev stiftet af fire studiekammerater i 2019 med målet om at skabe tryghed for kvinder, der færdes udenfor.

Nu er de nået så langt med produktet, at det var tid til at skifte ud i ejerkredsen.

- Vi har brugt tid og energi på at gøre vores produkt perfekt. I slutningen af oktober gik vi så officielt på markedet, og der blev vi simpelthen enige om, at vores veje skulle skilles. Heldigvis stadig som rigtig gode veninder. Men med forskellige mål og ambitioner for virksomheden, siger administrerende direktør og medstifter, Kristine Skovgaard, til Finans.

Efter Ooonos overtagelse er hun og Caroline Louise Lilleør tilbage i selskabet, mens de to øvrige stiftere, Camilla Dalsgaard Sonne og Camilla Højbjerg Pedersen, har solgt deres ejerandele til Ooono.

Ooono er mest kendt for at have udviklet en trafikalarm, men administrerende direktør, Christian Walther Øyrabø, har tidligere overfor Electronic Supply givet udtryk for, at de har ambitioner om meget mere end bare trafikalarmer.

Det betød blandt andet, at Ooono i juni kunne lancere deres spritnye mini-hjertestarter, Joule, og nu har de altså også aktiemajoritet i overfaldsalarmvirksomheden Sirène.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093