23948sdkhjf

På vej med produkt på markedet, men regler bremser lancering

Teknologivirksomheden Ooono har gennem en længere periode arbejdet på at lancere deres mini-hjertestarter ved navn Joule, og nu begynder de at kunne se lys for enden af tunnellen.

- Vi er ikke helt klar til lancering, for det tager tid at få et produkt på markedet. Men vi er tæt på at være færdige med udviklingen, så cirka midt på året regner jeg med at kunne stå med det færdige produkt i hånden, siger Ooonos stifter, Christian Walther Øyrabø, til Medtechnews.

Direktøren kan dog fortælle, at det ikke nødvendigvis betyder, at de kan sende Joule på markedet med det samme, fordi de stadig mangler de endelige CE-mærkninger.

- Hvornår, vi kan lancere, er op til myndighederne. For det er primært det regulatoriske, der tager tid, da det er et meget tungt reguleret område, siger Christian Walther Øyrabø.

Joule-hjertestarteren skiller sig ud fra andre hjertestartere ved, at den blot er på størrelse med et brilleetui og derfor har et væsentligt mindre batteri. Den kan derfor kun bruges til et hjertestop, før batteriet skal udskiftes.

Ooono er en virksomhed, der oprindeligt har udviklet en trafikalarm og senere en digital parkeringsskive. De senere år har de i deres færd mod at blive en bredt funderet teknologivirksomhed desuden tilføjet overfaldsalarmen Sirène og altså inden længe mini-hjertestarteren Joule til sortimentet.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.55