23948sdkhjf

Shape Robotics på vej mod nye markeder med nyt samarbejde

Shape Robotics er klar til endnu et nyt marked, og denne gang bevæger edtech-virksomheden sig længere mod vest.

Virksomheden, der hidtil især har gjort sig på de østeuropæiske markeder, er nemlig gået i samarbejde med belgiske i3 Technologies, der producerer interaktive skærme.

- Vi er to europæiske teknologivirksomheder i stor vækst, der begge nu sikrer leverancen af de stærkeste løsninger til markedet for uddannelsesteknologi med en noget-for-noget aftale. Både vi og i3 tror på at techducation - det at facilitere indlæring gennem teknologi - er kommet for at blive. Derfor har vi nu indgået et partnerskab, der både inkluderer salg og gensalg af de respektive teknologier samt fælles markedsføring og co-branding, udtaler Shape Robotics' CEO, André Fehrn, i en selskabsmeddelelse.

I praksis indebærer samarbejdet, at i3 Technologies' interaktive skærme bliver integreret i Shape Robotics steam labs, der er nøgleklare teknologilokaler til undervisning med robotter og anden teknologi.

Den anden vej kommer i3 Technologies til at være distributør af Shape Robotics' Fable-robotter på markederne i Benelux-landene.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156