23948sdkhjf

Microsoft Danmark udnævner ny driftsdirektør

Efter seks år i spidsen for Microsoft Danmarks salgsaktiviteter bliver Jacob Engsig ny driftsdirektør for Microsoft danske afdeling.

Her skal han som COO stå med ansvaret for marketing, forretningsudvikling og sales excellence.

- Jacob har udført et imponerende stykke arbejde som leder af vores Financial services team de sidste seks år, hvor han har leveret flotte resultater og demonstreret stærke lederegenskaber. Jacob er drevet af nogle stærke grundværdier og kommer med stor erfaring fra salg, business development og strategieksekvering, hvilket gør ham til den ideelle kandidat til at lede vores salgsunderstøttende aktiviteter og udvikle vores forretning, udtaler Microsoft Danmarks administrerende direktør, Mette Kaagaard, i en pressemeddelelse.

Jacob Engsig anser sin nye ansættelse som en mulighed for at styrke Microsofts position her til lands.

- 2024 markerer en spændende tid for Microsoft, og jeg kan ikke forestille mig et mere opløftende tidspunkt at påtage mig denne nye rolle på. Kunstig intelligens rummer et utroligt potentiale for såvel danske virksomheder som samfundet helt generelt, og jeg ser frem til at styrke Microsofts position som en ansvarlig og innovativ medspiller, der kan hjælpe danske organisationer med deres digitale transformation ved hjælp af AI, lyder det fra Jacob Engsig.

Med udnævnelsen som nye COO kommer Jacob Engsig til at indtræde i Microsoft Danmarks direktion.

Han overtager rollen fra CFO Brian Guldborg, der siden sommeren i fjor har ageret som midlertidig driftsdirektør sideløbende med sit arbejde med finanserne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.831