23948sdkhjf

IoT-virksomhed overrasker sig selv

IoT-virksomheden Remoni har brugt det sidste års tid på at udvikle deres produkter inden for måling af energiforbrug, og de kræfter lader til at være godt givet ud.

- Det er lykkedes fint, og det er faktisk blevet mere præcist, end vi havde håbet. Det er meget rart at blive overrasket over sig selv nogle gange, siger CEO Bo Eskerod Madsen.

Han fortæller, at Remonis nyudvikling er et instrument, der med større præcision end tidligere kan måle energiforbrug i bygninger. Det er noget, han ser et stort potentiale i.

- Vi synes, det er spændende. For ESG-rapportering og det at følge sin klimabelastning er noget, der er kommet ind på ledelsesgangene, hvor det tidligere var nogle, der sad med teknik, som sad og kiggede på det her. Så det er noget, der trækker en dagsorden nu, fortæller Bo Eskerod Madsen.

Produktionslinjer mangler robusthed

Alt imens Bo Eskerod Madsen blev positivt overrasket over, hvordan det er gået med udviklingen af det nye produkt, så er virksomhedens fabrik i Rumænien lidt efter tidsplanen, lyder det. 

For et års tid siden lød det ellers fra direktøren, at linjerne på fabrikken forventeligt ville være fuldt operationelle ved udgangen af 2023.

- Vi skulle have været i mål i Rumænien. Vi har linjerne, og de virker. Men der skal gerne være en ingeniør i nærheden. Så linjerne kan varetage produktionen, men det kører ikke helt så robust, som vi gerne ville, endnu. Så det skal have lidt mere kærlighed de næste måneder, siger Bo Eskerod Madsen.

Lige nu glæder direktøren sig dog mest over, at de nye måleredskaber er klar til at komme ud i verden.

- Når man har bygget noget nyt, er det sjovt at få det ud og begynde at se de første kontrolmålinger og se præcisionen på det.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063