23948sdkhjf

Herning klar til HI 2013

600 udstillere har meldt deres ankomst til Danmarks største industrimesse.
Med de 600 udstillere er HI 2013 på niveauet med 2011. Projektleder Mona Jakobsen er da også ganske godt tilfreds med tilslutningen.

- Vi er især tilfredse med, at vi kan notere en fremgang på vores Automation-messe og også en lille fremgang på vores Subsuppliers-messe, siger hun til Electronic Supply.

Få en guidet tur
Samtidig udtrykker hun tilfredshed med, at en række af messens nye tiltag allerede på forhånd ser ud til at komme godt fra start.

- Som et nyt tiltag på messen har vi i år guidede ture inden for otte områder, hvor man som besøgende på forhånd melder sig til en tur og så bliver guidet rundt inden for et bestemt fagområde, udtaler Mona Jakobsen, og fortsætter:

- Vi har fået rigtig positiv respons fra vores udstillere, som synes, det er et godt tiltag – og 26 af udstillerne er gået med i konceptet.

Vind får ekstra opmærksomhed
I 2011 var en af nyhederne delmessen Wind Energy, som også er at finde på årets HI-messe. I år er messen dog blevet opgraderet kraftigt i samarbejde med Vindmølleindustrien.

- Det sker blandt andet med et spændende konferenceprogram og udflugter til Østerild og Anholt. I Danmark har vi hele værdikæden til vindmølleindustrien repræsenteret, og vi vil arbejde på, at det skal være en dansk platform, siger Mona Jakobsen, som også hæfter sig ved en anden nyskabelse på årets messe:

- I år har vi også opgraderet med et socialt netværk, der skal fungere som et kontaktværktøj, hvor udstillere og besøgende kan skabe kontakt forud for messen – man kan booke møder, invitere sine LinkedIn- eller Facebook-venner osv. Det forlænger messedeltagelsen udover de fire dage i Herning.

Rekord mange produktnyheder
Også på produkt-siden kommer HI 2013 til at slå rekord – i 2011 var der 244 nyheder med under messens HI Marks-koncept.

- Men det overgår vi i 2013 med hele 254 nyheder, hvoraf de 37 er trestjernede og hele 91 er verdensnyheder, pointerer Mona Jakobsen.

Messen skydes i gang tirsdag den 3. september kl. 9.00, men endnu vides det ikke, hvem der kommer til at foretage den officielle åbning.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078