23948sdkhjf

EMS-nordmænd sætter ord på dansk direktør-farvel

Carsten Christensen er fortid i Kitrons danske afdeling, der før opkøbet hed BB Electronics.

Hos den norske EMS-kæmpe fortæller VP Nordics and North America, Hans Petter Thomassen, at afskedigelsen kommer som konsekvens af, at Kitron har ønsket at strømline organisationen.

"Kitron er ved at færdiggøre integrationen af BB Electronics til en "One Kitron"-virksomhed. Som del af denne proces har forsimplet ledelsesstrukturen af Kitrons Horsens-afdeling med målet om at optimere udgiftskonkurrencedygtigheden," lyder det i en skriftlig udtalelse fra Hans Petter Thomassen.

Det har ikke været muligt at få et interview med vicepræsidenten.

Han fortæller videre, at der ikke har været nogen sure miner, efter samarbejdet er stoppet.

"Vi har i mindelighed aftalt med Carsten Christensen, tidligere managing director i Horsens, at han forlader virksomheden, og Jimi Sandgreen er blevet udnævnt som managing director," lyder det videre fra Hans Petter Thomassen.

Ville ikke lave så meget om

Dermed er det et endeligt farvel til det "gamle" BB Electronics, der i 2022 blev opkøbt af Kitron.

I første omgang indtrådte Carsten Christensen i den øverste Kitron-ledelse, men det samarbejde stoppede af andre årsager.

I efteråret 2023 gik Kitron videre med "One Kitron"-planen og omdøbte BB Electronics til Kitron Danmark.

Netop Kitrons planer om at strømline den samlede organisation ligger et stykke væk fra det, der tidligere har været meldt ud.

Da Carsten Christensen i indeværende medie for godt et år siden gjorde status over den først tid med norsk ejerskab, lød det fra den daværende BB-direktør, at samarbejdet fungerede godt. Desuden lød det, at Kitron troede så meget på BB Electronics' mangeårige succes, at de ikke agtede at lave om på det store i Horsens.

- Hvorfor fikse noget, der fungerer godt? Det er en klar aftale, vi har med ejerne, så vi er godt tilfredse med det setup. Så på den måde mærker vi ikke så meget til, at vi er blevet en del af en større organisation, idet vi i vid udstrækning har de samme beføjelser som tidligere, lød det fra Carsten Christensen i februar i fjor.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078