23948sdkhjf

BB Electronics efter et år med norske ejere: - Hvorfor fikse noget, der fungerer godt?

I slutningen af 2021 blev det officelt, at Horsens-EMS'eren BB Electronics var blevet solgt den norske kæmpe Kitron.

Det er nu lidt over et år siden, at handlen officelt gik igennem, og senest har BB Electronics for første gang været en del af Kitrons regnskab i et år, hvor væksten fortsatte i samme spor som hidtil, har direktør Carsten Christensen fortalt til Electronic Supply.

Men hvordan har det ellers været at blive en del af et stort foretagende som Kitron? Det gør Carsten Christensen her status over.

Samme beføjelser som før

Carsten Christensen kan fortælle, at meget stadig er ved det gamle i BB Electronics, der har fået lov at fortsætte nærmest som hidtil.

- Hvorfor fikse noget, der fungerer godt? Det er en klar aftale, vi har med ejerne, så vi er godt tilfredse med det setup, siger Carsten Christensen.

- Så på den måde mærker vi ikke så meget til, at vi er blevet en del af en større organisation, idet vi i vid udstrækning har de samme beføjelser som tidligere.

Han er derfor overordnet glad for det nye ejerskab, hvor de også på visse punkter kan nyde godt af at være en del af en stor koncern.

- Hele compliance- og bæredygtigheds- og miljødelen har vi virkelig skærpet fokus på, og der får vi en del givet fra Kitron. Og så har vi selvfølgelig fået nogle flere lokationer at spille på, i og med vi kan tilbyde vores kunder at få produceret flere steder. Så det kommer både os og Kitron til gode, siger Carsten Christensen.

Udover at BB Electronics er blevet en del af Kitron er Carsten Christensen også blevet en del af topledelsen i Kitron, hvor han er en del af direktionen sammen med blandt andet virksomhedens CEO, CFO og COO.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Sackit rammer trecifret toplinje, men overskuddet er på skrump
Meew er gået konkurs
Sønderjyder vil indtage USA: - Vi er mere end fortrøstningsfulde
28 millioner kroner til stor forskningssatsning i droner
Lys-virksomhed henter ny CEO
Lemvig-virksomhed åbner ny fabrik i Kina: - Vi må ikke tøve
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Energy Supply DK
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.187