23948sdkhjf

Asetek skal vandkøle komponenter for NorthQ

Asetek A/S, der er en af verdens førende udbydere af køleteknologi til pc´er, arbejdsstationer og digitale underholdningsprodukter, har indgået et distributionssamarbejde med NorthQ.
NorthQ er et af de primære europæiske brands inden for ultra støjsvage strømforsynings- og luftkølingsprodukter. De har netop indgået samarbejde med Asetek, der udvikler vandkøler-kit og komponenter.

Samarbejdet gør det muligt for Asetek at udvide detailkanalen, og for NorthQ betyder det en udvidelse af produktprogrammet med verdens førende vandkølingsteknologi. Samtidig kan NorthQ gennem samarbejdet imødekomme den voksende efterspørgsel efter denne type produkter.

- WaterChill™-vandkølingsløsningerne er det perfekte match til vores virksomhed og udvider vores produktserie, når det gælder salg af støjsvage og højtydende pc-komponenter. Asetek har bevist, at de fremstiller produkter af den højest mulige kvalitet. I de seneste tre år har vi set en kraftig vækst på markedet for vandkøling og for at opfylde vores kunders behov og styrke vores position på markedet for high end-computerkomponenter var WaterChill™-produktserien et naturligt valg, siger NorthQ´s administrerende direktør Christian von Scholten.

Fore Asetek betyder samarbejdet adgang til en helt ny kundekreds.

Kilde: NorthQ http://www.northq.com

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Dansk brændscelleproducent slår sig på stationær elproduktion
Transformerproducent henter ny CCO
Millioninvestering skal tage fynsk robotkomet til næste niveau
Forsyningsproblemer får Apple til at tabe omsætning
PR electronics fremtidssikrer produktionen med ny SMD-linje
Kæmpe-datacenter på vej til Nordjylland
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Energy Supply DK
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.188