23948sdkhjf

Rekordordre til Asetek

Aalborg-virksomhed skal levere vandkølede serverracks til USA-kunde
Asetek med hovedkontor i Aalborg har indgået sin hidtil største kontrakt til en værdi i første omgang på cirka 30 mio. kr.

Kunden er amerikanske Penguin Computing, der skal etablere en række datacentre for den amerikanske regerings nationale sikkerhedsadministration for kernekraft.

I den forbindelse vil Penguin Computing indarbejde Aseteks vandkølede serverracks i centrene, ligesom det er sket tidligere i år i forbindelse med ordrer fra Fjitsu og Cray.

Asetek, der beskæftiger omkring 75 medarbejdere i fem lande, har i flere år arbejdet på at gøre sig til markedsledende på markedet for vandkølede racks - det er dem, hvor serverne placeres i.

Det skal ses som sideordnet forretningsområde til Asetek patenterede vandkølesystem til processorer til blandt andet spilcomputere.

Asetek-stifter og direktør André Eriksen er naturligvis meget tilfreds med den konkrete kontrakt:

- Med omsætningsrekord i både andet og nu også i tredje kvartal, hvor Asetek samtidig leverer sit første kvartalsoverskud, bliver 2015 et særdeles succesfuldt år, der ligner en fordobling af årsomsætningen fra 2014 på den gang 120 mio. kr. til nu sandsynligvis omkring 250 mio. kr. i 2015.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094