23948sdkhjf

Familieejet EMS'er med rekordresultat

Sjællandsk EMS-virksomhed har leveret et flot resultat i 2023, og udviklingen kommer til at fortsætte i år, fortæller direktøren

CB Svendsen har fuld gang i forretningen.

EMS-virksomheden lykkedes i 2023 nok en gang med at gå frem over hele linjen, og ved årets udgang lød bruttofortjenesten på 44 millioner kroner, og bundlinjen blev mere end fordoblet til 14 millioner kroner.

- Det var et år med stor vækst. Det har de sidste tre år været, siger CEO Jakob E. Svendsen.

C.B. SVENDSEN A/S
Regnskabsår 2023 2022 2021
Valuta mio. DKK mio. DKK mio. DKK
Bruttofortjeneste 44,4 33,0 32,0
Resultat af primær drift 19,0 9,3 12,1
Resultat før skat 18,3 8,6 12,2
Årets resultat 14,3 6,7 9,4
Balancestatus 105,9 80,1 61,5
Egenkapital 51,9 41,6 39,0
Antal ansatte 44 44 40
Kilde: CVR

Siden 2020 er bundlinjen næsten tredoblet, og ifølge Jakob B. Svendsen er omsætningen - der ikke fremgår af de offentlige regnskaber - vokset med 275 procent. Direktøren understreger, at den vækst ikke er kommet af sig selv.

- Vi har haft virkelig travlt. Det har både været et produkt af mere målrettet salg og marketing, men det er især en generel omsætningsvækst hos vores eksisterende kunder, siger Jakob E. Svendsen, der roser sine medarbejderes indsats i det travle år.

Ambitionen er 45-50 procent vækst på omsætningen. Jakob E. Svendsen, CEO, CB Svendsen

Han fortæller, at CB Svendsen er blevet skarpere i udvælgelsen af kunderne. Hvor virksomheden tidligere har haft en bred palet af kunder, er det nu i højere grad et spørgsmål om at udvælge de rette.

- Vi har fokuseret på at styrke vores kundeportefølje og har øget vores fokus på kunder og projekter, som passer bedre til vores virksomhedsprofil, siger Jakob E. Svendsen.

Forventer stor vækst

CB Svendsen er en EMS'er med udvikling og produktion - både egen produktion i lokalerne i Værløse og hos underleverandører i Østeuropa. Med det setup er familievirksomheden således gearet til at skalere yderligere.

Og det bliver der brug for, for forventningen er fortsat fremgang.

- Ambitionen er 45-50 procent vækst på omsætningen. Så ambitionerne er helt i top, lyder det selvsikkert fra Jakob E. Svendsen.

- Og vi kører indtil videre på budget, så det ser ud til at lykkes.

Udover den løbende vækst hos de eksisterende kunder samt øgede salgs- og marketingaktiviteter, har CB Svendsen de seneste år gjort en del tiltag for at ruste organisationen til den forudsete vækst. Det indebærer blandt andet nye folk i ledelsen og investeringer i interne systemer.

De planer kan du læse om de kommende dage på Electronic Supply.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063