23948sdkhjf

Direktør i stormombrust fynsk virksomhed kræver en respektfuld tone

Uroplaget diagnostikvirksomhed har fået ny direktør, der vil sikre en tryg og tillidsfuld organisation

Der har været masser af polemik i fynske Interacoustics, men det skal være et overstået kapitel, hvis man spørger den nye administrerende direktør, Villads Thomsen.

I et interview med Fyens Stiftstidende gør han det klart, at han ikke ønsker at kommentere på fortiden i den Demant-ejede hørediagnostik-virksomhed, hvor administrerende direktør Carsten Kind, produktionsdirektør Claus Fromm og direktør for Demants Diagsnostics-afdeling, Arne Boye Nielsen, sidst i 2023 måtte tage afsked med virksomheden på grund af sager om dårligt arbejdsmiljø.

I stedet fortæller han, hvordan han selv vil gribe arbejdet som administrerende direktør an.

- Jeg vil gerne have en organisation, som i en ånd af tryghed og tillid tør tage ansvaret og tør at drive beslutningerne fremad. Vi skal være ambitiøse og turde udfordre status quo og hinanden på alle niveauer. Men det skal selvfølgelig altid ske i en respektfuld tone og i en ånd af, at vi kan meget mere, når vi lykkes sammen, siger Villads Thomsen om sin tilgang til ledelse i Interacoustics.

Overfor avisen giver Villads Thomsen desuden en smagsprøve på, hvad man forretningsmæssigt kan forvente af ham på den post, han tiltrådte 1. februar.

Her lyder det fra ham, at der er stort potentiale i Interacoustics' diagnostiske produkter, men at der især skal arbejdes på det kommercielle område og på hvordan produkterne skal sælges.

Du kan læse mere om de ledelsesmæssige problemer i Interacoustics her.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093