23948sdkhjf

Vestas modtager 63 MW-ordre i USA

Vestas har modtaget en ordre på 63 MW til Solano Vindkraftværket i Rio Vista i Californien. En ordre, der bidrager til Vestas fortsatte vækst på det nordamerikanske marked.
Vestas har modtaget en ordre på fase to af Solano vindkraftprojektet i Rio Vista i Californien. Ordren på 63 MW består af 21 stk. V90-3,0 MW vindmøller og er modtaget fra Sacramento Municipal Utility District (SMUD) i Californien. SMUD er det sjettestørste kommunale elselskab i USA og en mangeårig kunde hos Vestas Americas.

Projektets første fase bestod af 8 stk. V90-3,0 MW vindmøller, som blev idriftsat i begyndelsen af 2006.

Ordren er en turnkey leverance, hvor Vestas skal levere, installere og idriftsætte vindmøllerne samt yde service og vedligeholdelse i fem år. Afskibning af de første vindmøller begynder i løbet af fjerde kvartal 2007, og projektet forventes idriftsat i andet kvartal 2008.

- Vi glæder os meget over at have modtaget denne nye kontrakt på V90-vindmøller til Solano vindkraftprojektet, siger Jens Søby, adm. direktør for Vestas Americas A/S, og fortsætter:

- 3,0 MW programmet er en vigtig del af Vestas’ fortsatte vækst på det nordamerikanske marked i de kommende år, og ordren understreger SMUD’s tillid til V90-3,0 MW vindmøllen.

Kilde: Vestas Wind Systems A/S – http://www.vestas.com


Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112