23948sdkhjf

Grundfos styrker miljøprofilen

Grundfos overtager det fulde ejerskab af den danske virksomhed Infarm A/S, der udvikler patenteret miljøteknologi til animalsk produktion. Overtagelsen er sket medio april 2007.
Infarm A/S beskæftiger cirka 20 medarbejdere og har base i Aalborg. Mads Prebensen, direktør for Grundfos New Business fortæller om baggrunden for, at Grundfos’ engagement i virksomheden nu skifter fra aktionær til ejer:

- Infarm er nået til det punkt, hvor ejerkredsen har følt, at Grundfos var den rette til at føre selskabet videre. Grundfos' overtagelse skal ses som en styrkelse af virksomheden og et stærkt ønske om øget fokus på miljøteknologi til landbrugssektoren. Ligeledes er der tale om en videreførelse af virksomhedens banebrydende resultater baseret på den knowhow, virksomheden har opbygget i de seneste år, siger Mads Prebensen og fortsætter.

- Det er hensigten at introducere en række andre komplementære højteknologiske løsninger inden for miljøområdet således, at Infarms samlede miljøløsning til den animalske sektor bliver endnu mere dækkende og dermed er med til at sikre produktivitetsfremmende vilkår for den animalske produktion - uden miljøbelastninger.

Der er aktuelt 50 installationer i Danmark, både svine- og malkebesætninger. Antallet af installationer i Danmark forventes øget markant i 2007. Markedet viser stor interesse for Infarms miljøløsning, og teknologien var senest på Agromek 2007 genstand for interesse fra landmænd nationalt og internationalt.

Kilde: Grundfos – http://www.grundfos.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079