23948sdkhjf

Sonion flytter produktion fra Polen til Vietnam

Sonion har indgået en aftale om salg af virksomhedens faciliteter i Mierzyn, Polen til høreapparatsproducenten William Demant. I stedet vil man rykke produktionen til Vietnam.
Flytningen fra Polen til Vietnam sker, ifølge Sonion, for bedre at kunne imøde-komme kundernes krav og for at sikre en fortsat lav produktionspris.

Flytningen forventes afsluttet i 2009, og herefter vil al produktion af kompo-nenter til høreapparater, såvel som produktion af komponenter til medicinske instrumenter være lokaliseret i Vietnam, hvorefter virksomhedens polske aktiviteter kun vil indbefatte præproduktion og udvikling.

- Efter at have set hvordan vores polske organisation har arbejdet loyalt, professionelt og pligtopfyldende, både hvad angår kvalitet og effektivitet, har det været vigtigt at finde en passende overtagelse af vores aktiviteter i Polen. Med William Demant’s overtagelse tror vi på, at det er lykkedes os at finde en løsning, der gavner alle involverede parter inklusive lokalsamfundet, siger Peter U. Scheel, administrerende direktør i Sonion.

William Demant vil gradvist rykke ind i Sonions fabrikker i løbet af 2007 og 2008.

Kilde: Sonion – http://www.sonion.com

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081