23948sdkhjf

Blip Systems etablerer australsk partnerskab

Den nordjyske virksomhed og trafik- og transportspecialisterne Austraffic indgår strategisk partnerskab om at levere løsning til trafiktrætte australiere.
I løbet af de seneste to år har Austraffic aktivt afprøvet en bred vifte af Bluetooth-teknologier for at evaluere trafikmønstre samt levere bæredygtige løsninger til at overvåge og finde nye måder at mindske trængslen. Austraffic har valgt BlipTrack fra danske Blip Systems og fremhæver løsningens stabilitet, kvalitet og data gentagelses-nøjagtighed. John Reid, administrerende direktør for Austraffic uddyber partnerskabet:

- Vi har taget en række operationelle, logistiske og pålidelighedsfaktorer i betragtning, før vi valgte at indgå partnerskab med Blip Systems. Vi ser allerede nu gode muligheder for at levere nye dataløsninger til en lang række kunder.

Ved at indsamle trafikdata med BlipTrack sensorer kan man måle rejsetider samt advare bilisterne mod kødannelser og forsinkelser. Med disse data i hånden kan man se, hvor og hvornår der er særlige problemer med forsinkelser. På denne baggrund kan man forbedre kapaciteten på de eksisterende veje og afsløre ændringer i trafikmønstre.

- Vi er glade for at have indgået denne aftale med Austraffic og ser frem til at levere konkurrencedygtige og kundetilpassede trafikløsninger til australske veje og byer. Austraffic har været en af de største aktører på markedet for datatrafik i Australien i mere end tre årtier. Vi er overbeviste om, at vi har den rigtige løsning, og nu har vi fundet den rette partner, udtaler Blip Systems salgsdirektør Preben Andersen.

Dette er Blip Systems syvende annoncerede partnerskab i år. Tidligere er følgende virksomheder blevet præsenteret: Bandwidth Telecommunications (Irland), Smart CCTV (Storbritannien), Peek Traffic (Sverige), G4 Apps (Canada), Planopor (Portugal), and Aventi Technology (Norge).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078