23948sdkhjf

Nyt om navne: DIS opruster

Ingeniørvirksomheden har siden sommerferien ansat syv nye ingeniører i Danmark inden for el, automation, hardware og software.
I el- og automationsafdelingen er tre nye medarbejdere blevet ansat. Michael Christian Byskov er blevet ansat som projektingeniør hos DIS i Århus. Han er uddannet svagstrømsingeniør og har mange års erfaring som udviklingsingeniør og projektleder fra blandt andet Develco Elektronik og Nordtec Optomatic.

Som projektingeniør hos DIS i Århus er ligeledes Thorkild Rasmussen blevet ansat. Thorkild er uddannet maskinmester og har erfaring som ingeniør og installatør hos blandt andet LGC Electric og Per Aarsleff.

Dianna Høgh er blevet ansat som senioringeniør hos DIS i Århus. Hun er uddannet elektrodiplomingeniør samt elektriker og har mange års erfaring som teknisk projektleder både on- og offshore, senest fra Dong Energy.

Også i hardware-/softwareafdelingen er der vækst. Her har man budt velkommen til Frank Andersen, der er uddannet svagstrømsingeniør og har mere end 20 års erfaring som softwareingeniør fra blandt andet Grundfos, Data Respons og Mjølner Informatics. Frank er ansat som senioringeniør DIS i Århus.

I afdelingen i København er Kurt Salas Jensen blevet ansat. Kurt er uddannet civilingeniør og har erfaring som konsulent og udviklingsingeniør fra blandt andet Data Respons.

Nikolaj Rahbek er blevet ansat som senioringeniør hos DIS i Århus. Han er uddannet i Computer Science og har flere års erfaring som softwareudvikler og konsulent inden for udvikling af embeddede løsninger til en lang række forskellige virksomheder.

Anders Bang Poulsen er blevet ansat som projektingeniør i afdelingen i Århus hus. Han er uddannet diplomingeniør i elektroteknik og har erfaring fra blandt andet Grundfos.

Det er dog ikke kun i DIS’ danske afdelinger, der er vækst. Syd for grænsen i afdelingen i Nürnberg er der også tilført nye kompetencer. Her har man ansat Orla Vognsen som seniorprojektleder hos CREADIS. Orla er uddannet maskiningeniør og har mange års erfaring inden for produktion, projektledelse og omkostningsoptimering. Orla har boet og arbejdet i Sydtyskland i mange år.

Benjamin Rupp, der er under uddannelse til maskiningeniør, er blevet ansat som studentermedhjælper og har til opgave at assistere på forskellige udviklingsprojekter.

Også i DIS’ øvrige afdelinger har man de seneste måneder ansat en række udviklingsingeniører med specialer inden for mekanik. Ingeniørvirksomheden har ansat mere end 35 nye medarbejdere i løbet af 2013 og beskæftiger ca. 125 medarbejdere i alt. DIS forventer at kunne byde velkommen til endnu flere højtuddannede ingeniører i det nye år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078