23948sdkhjf

Nyt laboratorium hos Circle Consult

Udviklingshuset Circle Consult har taget et nyt laboratorium i brug og ser positivt på udviklingen i 2014.
I anledning af indvielsen af nyt laboratorium indbyder Circle Consult i Nærum derfor kunder og venner af huset til nytårskur den 10. januar.

Der vil blive budt på god champagne og kransekage, en snak med medarbejdere fra Circle Consult, kolleger og leverandører i branchen, når Circle Consult afholder nytårskur.

- 2013 har været et begivenhedsrigt år for Circle Consult med mange spændende projekter for mindst lige så spændende kunder. Og 2014 peger i samme retning, med faglige såvel som positiv økonomisk udvikling, fortæller Lauge Rønnow, direktør Circle Consult.

Synergi mellem lab og kontor
Der vil også blive givet en demonstration af hvad det seneste nye udstyr kan præstere. Ikke mindst firmaet nye laboratorium.

- Vores gamle laboratorium var placeret i kælderen. Det er dog ikke hensigtsmæssigt at have lab liggende i kælderen, når vores daglige kontor-arbejdspladser ligger på 1. sal. Så for at sikre større synergi samt modvirke, at måleopstillinger "sniger sig ind" i kontormiljøet, besluttede vi os for at flytte det op. Det nye lab er naturligvis ESD sikret med nye gulvbelægninger, udtaler Lauge Rønnow.

Det gamle lab vil stadig blive anvendt til EMC test, samt tungere test-opstillinger, som for eksempel stærkstrømsinstallationer, samt mekanisk værksted.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079