23948sdkhjf

Udviklingshus etablerer tredje afdeling

Circle Consult udvider på ny i Jylland.
Udviklingsarbejde kræver typisk, at man er i meget tæt dialog med kunderne – og helst også geografisk er placeret tæt på dem. Det er devisen hos udviklingshuset Circle Consult, som derfor etablerer en ny afdeling i Videnpark Alsion i Sønderborg. Det er firmaets tredje afdeling og den afdeling i Jylland.

- Videnspark Alsion var et indlysende valg for os – beliggenheden tæt ved motorvej og togforbindelse er ideel og konceptet med et kontormiljø med fælles faciliteter som reception, mødelokaler og kantine fungerer fremragende. Hertil kommer det sociale fællesskab, som virkelig betyder noget, når der ikke er så mange på kontoret – vores medarbejdere skal jo helst være ude hos kunderne. Vi har allerede nu etableret samarbejde med flere virksomheder i Sønderjylland, så vi er meget tilfredse med udviklingen, udtaler direktør Lauge Rønnow.

Circle Consult er ifølge direktøren pt i gang med at rekruttere medarbejdere til den nye sønderjyske afdeling. Så hvordan det præcis kommer til at se ud fra start er endnu ikke afklaret.

- Men målsætningen vil være til en start at opbygge et team på tre-fem arbejdspladser, som vil varetage opgaver for lokale kunder, fortæller Lauge Rønnow.

Udviklingshuset, der har hovedkontor i Nærum, etablerede i 2014 et kontor i Aarhus, som man har god succes med .

Circle Consult blev etableret i 2001 og har siden stået for mere end 300 udviklingsprojekter i ind- og udland. Udviklingshusets ydelser omfatter blandt andet projektstyring og -ledelse samt en lang række ingeniørkompetencer som design af elektronikløsninger og embedded software, softwareudvikling til mobile platforme, design og udlægning af printkort, EMC- og miljøtest, produktgodkendelser, mekanisk konstruktion og produktionsklargøring.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079