23948sdkhjf

BB Electronics: Forventer overskud i 2014

Horsens-virksomheden må for andet regnskabsår i træk notere sig et underskud, når tallene for 2013 offentliggøres. Allerede i indeværende regnskabsår er der forventninger om atter at tjene penge.
Højere omsætning og en forbedret indtjening.

Sådan lød forventningerne til 2013-regnskabet i maj, da BB Electronics fremlagde årsrapporten for regnskabsåret 2012.

Og det kommer ikke til at slå fejl, understreger adm. direktør Carsten Christensen over for Electronic Supply.

- Rent omsætningsmæssigt leverer vi, som vi skal, og endda lidt bedre, så på den måde er regnskabet tilfredsstillende. Men på bundlinjen er der røde tal igen, og selv om underskuddet er mindre, end hvad vi kalkulerede med, så er det stadig utilfredsstillende. Sådan vil jeg altid have det, når vi ikke tjener penge.

Læs også: BB Electronics godt i gang med genrejsning

Det kommer BB Electronics efter alt at dømme atter til at gøre i 2014 som et resultat af den strategiplan, virksomheden iværksatte i slutningen af 2012. Her mistede BB Electronics en stor, global kunde, som gjorde et indhug i omsætningen på et trecifret millionbeløb.

- Efter det, vi har været igennem, står vi nu tilbage med en væsentligt sundere kundeportefølje i dag. Der er ikke nogen enkeltkunder, der fylder på samme måde, som den pågældende kunde gjorde, siger Carsten Christensen og henviser til, at det blandt andet er lykkes at lande en ny kunde, som hjemtager produktionen fra udlandet til Danmark.

- Det bidrager med pæne, tocifrede millionbeløb, så den slags kunder behøver vi ikke mere end en 10-20 stykker af, så er det en fornuftig forretning, lyder det optimistisk fra direktøren.

Vender blikket mod vækst
Han ser derfor lyst på de kommende år, hvor et mere fokuseret og trimmet BB Electronics er klar til at rette op på et par år med røde tal på bundlinjen.

- Vi har opbygget det fundament, vi skal være på, og som gør, vi kan vende blikket mod vækst igen. Vi skal da helt sikkert vækste, og vi skal tilbage til den styrke, vi havde tidligere. Der skal fortsat arbejdes benhårdt, for at det lykkes, men det skal vi nok komme til. Det er jeg ikke ét sekund i tvivl om, fastslår Carsten Christensen.

BB Electronics beskæftiger i dag omkring 130 ansatte i Horsens, mens fabrikken i kinesiske Suzhou har hen ved 425 ansatte.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094