23948sdkhjf

Stor tilfredshed hos Core-EMT

Den nordjyske leverandør af maskiner til elektronikindustrien fastholdt sorte tal på bundlinjen i 2012/2013 på trods af store investeringer.
Det blev til en fremgang i bruttofortjenesten på godt 7 procent til 2,2 mio. kr. hos Core-Emt i 2012/2013. På bundlinjen blev det til et overskud før skat på 0,2 mio. kr., og selv om det er 350.000 kr. dårligere end året før, udtrykker administrerende direktør Steen V. Haugbølle alligevel stor tilfredshed med resultatet.

- Vi er meget tilfredse med resultatet. Vi har i løbet af året haft en del omkostninger i forbindelse med flytning til væsentligt større bygninger. Her har vi blandt andet også investeret i etableringen af et helt nyt showroom, og den slags koster på den korte bane, siger han til Electronic Supply.

Nye tiltag giver vækst
Tilfredsheden bunder blandt andet i, at Core-Emt har haft pæn vækst i løbet af regnskabsåret, men også at der er investeret i flere nye tiltag, som skal sikre yderligere vækst i de kommende år.

- Vi har fået flere nye kunder i løbet af året, og har blandt andet udvidet vores serviceforretning og maskinsalg. Derudover er vi kommet i gang med at sælge forbrugsvarer og stencils, forklarer Steen V. Haugbølle, og tilføjer:

- Og så er det gået bedre for os i Sverige. Det har været en målrettet indsats, hvor vi blandt andet har deltaget i et par messer.

Større overskud i 2013/2014
Det betyder, at Core-Emt-direktøren i indeværende regnskabsår forventer yderligere vækst – og de første måneder af 2013/2014 tyder da også på, at den forventning bliver indfriet.

- Indtil videre ser det fint ud. Vi har en del nye maskiner i ordre og har pænt med job booket ind et stykke frem i tiden, fortæller han.

Udover vækst på toplinjen forventer han også et større overskud end i 2012/2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078