23948sdkhjf

GN ReSound lancerer verdens første høreapparat til iPhone

Producenten selv kalder de to nye produkter ReSound LiNX og Beltone First for et teknologisk gennembrud i høreapparatindustrien.
GN ReSounds to nyeste produkter er ifølge producenten selv verdens mest intelligente høreapparater. Og ReSound LiNX, der er kraftig nok til at kunne anvendes til 90 procent af alle høretab, er desuden GN ReSounds mindste trådløse ’receiver-in-the-ear’ høreapparat.

Høreapparatet har flere spændende nye funktioner. Blandt andet gør ’Made for iPhone’-forbindelsen direkte streaming af lyd fra en iPhone, iPad eller iPod Touch mulig. Det giver brugeren mulighed for at anvende sine høreapparater som trådløse høretelefoner til at tale i telefon, lytte til film og musik i høj stereokvalitet uden behov for yderligere fjernbetjening eller andre kropsbårne apparater.

Den globale lancering blev begyndte mandag ved en begivenhed i New York med CEO i GN ReSound, Lars Viksmoen, som vært. Lanceringen starter i Nordamerika og vil blive gennemført på alle primære markeder over de næste få måneder.

- Med ReSound LiNX og Beltone First flytter vi endnu engang grænserne for, hvad der er blevet anset som værende muligt for høreapparatsteknologier. Vi så en mulighed for at skabe verdens bedste høreapparat ved at forene GN ReSounds livsforandrende teknologier med den globale udbredelse af iPhone, iPad og iPod Touch, lyder det fra Lars Viksmoen, CEO i GN ReSound.

Den finansielle indvirkning fra lanceringen af ReSound Linx™ og Beltone First™ er allerede inkluderet i forventningerne til 2014, som annonceret i Årsrapport 2013. GN ReSound har bevidst annonceret forventningerne til den organiske vækst i 2014 som et åbent interval (”mere end 6 procent”), fordi GN ser mulighed for yderligere omsætningspotentiale ved denne banebrydende teknologi.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063